Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna www.kuchniapalucka.fora.pl
Forum regionalne kulinarno - informacyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Produkcja gastronomiczna

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna -> Biblioteka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kuchniapalucka
Administrator



Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pałuki

PostWysłany: Pon 13:15, 10 Sie 2015    Temat postu: Produkcja gastronomiczna

Książki w mojej kolekcji

1 ,,Zakaźne zatrucia pokarmowe'' - L.Tulicki - 1988 r.
2 ,,Najnowsza kuchnia Warszawska'' - A. Owoczyńska - 1923 r.
3 ,,Higiena zakładów żywienia zbiorowego'' - J. Siczkówna - 1962 r.
4 ,,Wenus z patelnią'' - I. Gumowska - 1988 r
5 ,,Jedyne praktyczne przepisy'' - L. Cwierczakiewiczowa - 1988 r.
6 ,,Obiad z jednego garnka - Lubię gotować'' - 2003 r.
7 ,,Potrawy z baraniny i królików'' - K. Pyszkowska - 1983 r.
8 ,,Śniadania i kolacje na 4 pory roku'' - B. Szczepańska, K. Tarnowska - 1987 r.
9,,Wyposażenie techniczne dla kucharzy M-70'' - K.Hebda - 1979 r.
10 ,,Technologia gastronomiczna M-178a'' - K. Hebda - 1986 r.
11 ,,Receptury dla stołówek O.Z.R'' - Praca zbiorowa - 1956 r.
12 ,,Konkursowe receptury kulinarne'' - Praca zbiorowa - 1974 r.
13 ,,Kucharz kwalifikowany M-51'' - K. Hebda - 1979 r.
14 ,,Żywienie rodziny wiejskiej'' - Z.Czerny, M. Strasburger - 1962 r
15 ,,Poradnik Przyjaciółki na rok 1950'' - Praca zbiorowa.
16 ,,Konina na naszym stole'' - T. Barowicz , W. Tatarczuch - 1988 r.
17 ,,Książka kucharska'' - J. Łosińska - 1939 r
18 ,,Nowe pomysły na dania z grzybami'' - Lubię gotować - 2009 r.
19 ,,Kluski, pierogi , kopytka'' - A. Zdun - 2009 r.
20 ,,Wakacje z patelnia'' - W. Sztabowa - 1985 r.
21 ,,Sezonowe obiekty gastronomiczne'' - Praca zbiorowa - 1971 r.
22 ,,Przepisy dietetyki klinicznej'' - J. Fenczyn, Z. Wieczorek - 1965 r.
23 ,,Kuchnia polska - wigilia'' - M. Stefaniak - 2001 r.
24 ,,Produkcja w gminnej spółdzielni'' - Z. Łucka - 1959 r.
25 ,,Dziesięć przykazań prawidłowego żywienia'' - I. Gumowska - 1988 r.
26 ,,Dietetyka'' - B. Cybulska, T. Łukaszewska - 1975 r
27 ,,Podstawy żywienia człowieka'' - K.Flis, W. Konaszewska - 1986
28 ,,Towaroznawstwo dla Z.S.Z.'' - M. Frączak - 1976 r
29 ,,Przepisy na potrawy barowe'' - Praca zbiorowa - 1966 r.
30 ,,Przyprawy świata'' - S. Morris - 2003 r.
31 ,,Zioła i przyprawy'' - U.Braun - Bernhart - 2004 r.
32 ,,Podstawy technologii gastronomicznej'' - F. Koj - 1968 r
33 ,,Przygoda kulinarna'' - K. Pospieszyńska - 1987 r
34 ,,Żywienie dzieci i młodzieży na obozach i koloniach'' - praca zbiorowa - 1971 r.
35 ,,Potrawy z grilla'' - F. Stein - 1995 r.
35 ,,Przetwory -mięsne- warzywne - owocowe'' - H.K.Gans - 2005 r.
36 ,,Dania na jesień'' - Swiat książki - 2000 r.
37 ,,Żywienie młodzieży w stołówkach studenckich'' - J.Celczyńska, K.Wolf - 1986 r.
38 ,,Kucharz kwalifikowany M137''- K.Hebda - 1983 r.
39 ,,Technologia gastronomiczna cz 2'' - A.Kopta, B.Łuszczki - 1986r
40 ,,Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz 1'' - A.Kopta, B.Łuszczki - 1986 r.
41 ,,Technologia sporządzania posiłków cz 2'' - Praca zbiorowa - 1964 r.
42 ,,Technologia sporządzania posiłków cz 3'' - Praca zbiorowa - 1964 r.
43 ,,Technologia sporządzania posiłków cz 1'' - Praca zbiorowa - 1960 r.
45 ,,Zasadnicze receptury gastronomiczne zeszyt 2'' - 1957 r.
46 ,,Przepisy kulinarne zeszyt 9'' - 1959 r.,,Najnowsza kuchnia Warszawska - A. Owoczyńska - przedwojena
47 ,,Przepisy kulinarne dla Społem'' - Praca zbiorowa - 1982 r.
48 ,,Kucharz gastronom'' - praca zbiorowa - 1963 r wyd 1
49 ,,Książka kucharska'' - rękopis - 1939 r.
50 ,,Potrawy z różnych stron świata'' - M.E.Halbański - 1986 r.
51 ,,Receptury - kalkulacje dla gastronomi prywatnej cz 2'' - Praca zbiorowa - 1973 r.
52 ,,Receptury - kalkulacje dla gastronomi prywatnej cz 5'' - Praca zbiorowa - 1975 r.
53 ,,Błyskawiczne dania'' - J.Gulczyńska, Z. Maciejewski - 1971 r.
54 ,,Przysmaki kuchni myśliwskiej'' - H.Dembski - 1989 r
55 ,,Potrawy z drobiu i dzikiego ptactwa'' - D.H Dembscy - 1988 r
56 ,,Przepisy kulinarne zeszyt 8'' - 1957 r.
57 ,,Przepisy kulinarne zeszyt 9'' - 1969 r.
58 ,,Przepisy kulinarne zeszyt 10'' - 1960 r.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Pon 14:41, 20 Cze 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna -> Biblioteka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin