Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna www.kuchniapalucka.fora.pl
Forum regionalne kulinarno - informacyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przetwórstwo cukiernicze

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna -> Biblioteka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kuchniapalucka
Administrator



Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pałuki

PostWysłany: Pon 11:50, 10 Sie 2015    Temat postu: Przetwórstwo cukiernicze

Książki w mojej kolekcji

1 ,,Cukiernictwo'' - S. Wyczański - 1986 r.
2 ,,Receptura i technologia marmoladek owocowych'' - E. Twarogowska - 1964 r.
3 ,,Receptury i technologia produkcji podstawowych mas owocowych'' - E. Twarogowska - 1965 r.
4 ,,Technologia produkcji gumy do żucia'' - E. Twarogowska - 1967 r.
5 ,,Otrzymywanie mas czekoladowych'' - H. Barlińska - 1968 r.
6 ,,Produkcja kakao'' - Sławomir Wyszczański - 1968 r.
7 ,,Zarys technologi wyrobu czekolady'' - Michał Zawadzki - 1954 r


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Czw 15:38, 09 Mar 2017, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna -> Biblioteka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin