Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna www.kuchniapalucka.fora.pl
Forum regionalne kulinarno - informacyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przetwórstwo piekarskie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna -> Biblioteka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kuchniapalucka
Administrator



Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 132
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pałuki

PostWysłany: Pon 11:45, 10 Sie 2015    Temat postu: Przetwórstwo piekarskie

Książki w mojej kolekcji.

1 ,,Piekarstwo'' - A. Reński - 1998 r. cz 1
2 ,,Piekarstwo'' - A. Reński - 1998 r. cz 2
3 ,,Dobry chleb, przyczyny wad chleba'' - W. Wernicke - 1954 r.
4 ,,Katalog pieczywa'' - J.Głowacki, A.Gładysiak - 1976 r.
5 ,,Katalog wad pieczywa dla spół. zakładów piekarskich'' - Z.Wendt, E. Zukowski - 1965 r
6 ,,Piekarstwo - receptury normy zarządzenia'' - Społem - 1982 r.
7 ,,Piekarstwo - receptury normy zarządzenia'' - Społem - 1976 r.
8 ,,Podręcznik dla cukierników i piekarzy'' - A. Janik - 1937 r
9 ,,Pieczemy ekologiczny chleb w domu'' - Z.Przybylak - 2012 r
10 ,,Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie'' - T. Jakubczyk - 1974 r
11 ,,Receptury piekarskie'' - Społem - 1984 r

Biblioteki cyfrowe

1 ,,Piekarstwo w teoryi i praktyce''- Stanisław Długoszewski - 1911 r
[link widoczny dla zalogowanych]
2 ,,Piekarstwo Zakład Kórnicki Szkoła Domowa Pracy Kobiet w Zakopanem - 1900 r
[link widoczny dla zalogowanych]
3 ,,Rada dla dobrych gospodyń jak maią po wsiach i miasteczkach naylepiéy chleb urabiać'' - Antoine Augustin - 1816 r
[link widoczny dla zalogowanych]
4 ,,Piekarz : praktyczne wiadomości dla pracowników zawodu piekarskiego''
- Mieczysław Sroczyński - 1920 r
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kuchniapalucka dnia Pon 20:04, 08 Maj 2017, w całości zmieniany 6 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kuchniapalucka.fora.pl Strona Główna -> Biblioteka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin